Saturday, October 06, 2007

Aidilfitri 2007.

Ramadhan is fast coming to a close with Syawal just around the corner. Just in case I do not have the opportunity to blog before Aidilfitri, Selamat Hari Raya to one and all. I sincerely wish you and your family a joyous celebration and in the spirit of the month seek forgiveness for all the wrongs that I have, may have or imagined to have done. If there was any then it is definitely unintentional, if it was intentional I am certain that you'll know about it... he he he...

I digress, sorry. Semoga Allah memberkati ibadah kita.

11 comments:

Mat Salo said...

Same here, 'Bro'...

Minal Aidin Wal Faidzin. Mohon Ma'af Lahir & Bathin & Selamat Menyambut Lebaran Eid Mubarrak.

Raden Galoh said...

Bro...Serupa juga saya..minta maaf zahir batin utk yg terdetik di hati terluah di mulut terbuat di tingkah laku sengaja atau tidak...

Selamat Menyambut Edilu Fitri Mubarak...

The Ancient Mariner said...

Terima kasih atas ucapan.
sama sama kita bermaafan.

Selamat Hari Raya Idilfitri.

J.T. said...

Selamat Hari Raya, Apandi.

May you and your family have a blessed and joyous Syawal season.

den said...

seperti tahun3 yg lepas gua nak ucapkan selamat hari raya tapi tahun ni gua nak ko cari sampai dpt dodol yg aku mintak dah 3 tahun berturut2 tu...

btw i wan the kpg one not the commercial punya! boleh?

Pi Bani said...

Selamat Hari Raya to you too. Jangan melantak banyak sangat raya nanti ya... :)

mekyam said...

Selamat Hari Raya, Cap'n Pandi!

Sori selalu mekyam visit enjoy gegambar tapi tak tinggalkan komen.

Want to record my big thanks for all the joys your lovely pix give!

Jamal Rahman said...

abis la....raya...sure banyak juadah...mau sebulan punya blog pun tak habis nak cerita... :D

Salam Syawal Kapten!

keeyit said...

I just wonder why your blog name is Tampin and Linggi ?

What is the meaning of that ?

IRLAN said...

bro,

bila nak tulis pasal 'kereta raya'?

Apandi said...

Thank you all, same to you too.

den, mana ada ko mintak dodol kat aku... cheesecake bolehlah aku buatkan...

mekyam, thanks, glad you enjoyed it.

doc, photo op banyak tapi tak da masalah sekarang ni...

keeyit, Tampin Linggi is the name of the place that I grew up in.

lan, nanti aku cerita pasal ko punya C230 tu, tungguuuuu